Nagelstudio Joy for Nails
U bent bij mij in goede handen

Nieuw bij Joy for Nails: manicureworkshops

Een ontspannen en interactieve manicureworkshop van 2 uur, waarin ik u manicurevaardigheden aanleer die u als u naar huis gaat bij uzelf kunt toepassen. In groepjes van 3 tot 5 personen wordt u begeleid door een professioneel nagelstyliste en krijgt u een persoonlijke nagelanalyse en de nodige kennis over nagelverzorging. Ook is er de gelegenheid om al uw nagelvragen te stellen.

Goed verzorgde en gezonde nagels zijn niet alleen representatief, het geeft ook zelfvertrouwen en een gevoel van mooi zijn. Handen werken hard, de hele dag door. Ze verdienen daarom een goede verzorging!

De juiste gereedschappen en producten
Tijdens de workshop vertel ik u welke gereedschappen u nodig heeft en hoe u die het best kunt gebruiken. Bijvoorbeeld de polijstvijl: bij velen bekend, maar hoe werkt hij precies en hoe vaak mag u polijsten? Zo zijn er nog de glasvijl, de cuticle pusher, het vellentangetje etc. Maar, meer hierover tijdens de workshop.

Trind
Sinds 2010 jaar werk ik met de producten van het merk Trind; hand-, voet-, en nagelverzorgingsproducten van hoge kwaliteit met veel mogelijkheden voor verschillende type nagels/handen. De producten hebben veel succes geboekt bij mijn klanten en mijn ervaring met dit product is inmiddels zo groot, dat ik durf te zeggen: de producten doen wat ze zeggen, ze zijn top!

In de salon is het gehele assortiment van verzorgingsproducten van Trind aanwezig. U heeft de mogelijkheid om na de workshop producten aan te schaffen. Let hierbij op de leuke acties!

Plan uw workshop
Bent u benieuwd? Plan uw workshop telefonisch of per mail om in overleg een datum en tijdstip in te plannen. Geef hierbij door met hoeveel personen u komt. Ook leuk om cadeau te doen aan vrienden, vriendinnen, familie of collega’s!

Introductieprijs : € 35,00 per persoon.
Onder het genot van een kopje thee/koffie met wat lekkers.
Maximaal 5 personen per workshop.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram