Nagelstudio Joy for Nails
U bent bij mij in goede handen

Traditionele acrylnagels 

Ik werk met de Prestige Acryl van Magnetic.

Eigenschappen
Acryl is door het harde materiaal zeer geschikt voor nagelbijters. Acryl is iets minder helder dan gel, hierdoor zijn eventuele beschadigingen of verkleuringen aan het eigen nagelbed minder zichtbaar. Acryl is minder flexibel dan gel, wat dit product zeer geschikt maakt als u veel met of in water werkt.

Nagelverlenging
De natuurlijke nagel kan ook verlengd worden met behulp van tips of sjablonen.

Een tip is een plastic nagel die op rand van de natuurlijke nagel wordt geplakt en vervolgens op gewenste lengte wordt gevijld. De tip geeft absoluut geen stevigheid, maar dient alleen om de nagels langer te maken. De acryl dient voor de stevigheid.

Een sjabloon is een vorm die onder de nagelrand geplaatst wordt en vastgeplakt wordt op de vinger. Hierop wordt de acryl aangebracht in de gewenste lengte. Het sjabloon wordt verwijderd als de nagel is uitgehard. Deze techniek is ook ideaal voor nagelbijters. In de salon wordt alleen met sjablonen gewerkt, omdat deze geheel aan de vorm van de nagel aangepast kunnen worden: maatwerk!

Nagelbedverlenging
Heeft u een kort nagelbed door nagelbijten of ongelijke nagelbedden? Dan is het mogelijk om met speciaal gekleurde acryl uw eigen nagelbed zo te verlengen dat de nagel smal, lang en natuurlijk oogt. 

Bij een nagelbedverlenging wordt door huidskleurige acryl het nagelbed langer gemaakt. Het product wordt verder opgebracht dan het eigen nagelbed lang is, dus verder opgebouwd op de huid. Indien de nagel ook verlengd wordt, dan wordt het verder opgebouwd op de tip of het sjabloon. Er kan daarna een gekleurd of wit randje op gezet worden. De nagel lijkt hierdoor langer.

Opvulbehandeling
Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagel. Daarom adviseer ik u na 3 à 4 weken terug te komen om de uitgegroeide acryllaag weer op te vullen, (afhankelijk van de groei van uw eigen nagel). Hierbij wordt een laagje van de acryl afgevijld, de lengte van de nagel opnieuw bepaald, eventuele reparaties uitgevoerd en uw nagel wordt opgebouwd met een nieuw laagje acryl. 

Solarnagels
Bij Joy for Nails wordt niet met Solar gewerkt en is het ook niet mogelijk om Solarnagels te laten verwijderen. Solar is geen geschikt materiaal voor in de nagelbranche. Wilt u hier meer informatie over? Lees dan hier waarom Solar een ongeschikt product is waar ik niet achter sta. 

Lees ook de onderhoudstips over hoe u langer plezier kunt hebben van uw kunstnagels!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram