Nagelstudio Joy for Nails
U bent bij mij in goede handen

Bruidsnagels 

Op uw trouwdag wilt u er op uw mooist uitzien. Een mooie trouwjurk, een speciaal kapsel, elegante schoenen. Uiteindelijk een heerlijke herinnering en mooie foto's om weer weg te dromen naar toch wel een hele bijzondere dag in uw leven.

Als nagelstyliste zou ik u daarbij graag helpen met uw nagelverzorging. Denk aan een mooie set kunstnagels, Shellac, of aan de hand van uw outfit of kleurenthema een bijpassende nailart. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke manicurebehandeling of het mooi maken van uw natuurlijke nagels.

De (kunst)nagels kunt u laten versieren of lakken of misschien vindt u een subtiele witte French Manicure met een glitter meer iets voor u. U vertelt mij uw wensen, ik kan u adviseren. U kunt zelf eventueel een voorbeeld meenemen. Het wordt een product naar uw wens op maat gemaakt.

Vooraf nailart bespreken
Wilt u van tevoren langskomen om nailart uit te zoeken of een proefje te laten maken? De kosten hiervoor zijn € 22 per afspraak van 30 minuten.

Kunt uw aanstaande echtgenoot of familie ook wel een manicurebehandeling gebruiken? Zij ontvangen 10% korting op een behandeling.

Maak uw dag nog mooier met spray-tan
Naast het verzorgen van uw bruidsnagels kan ik u de mogelijkheid van een gezonde kleur geven met een spray-tanbehandeling. De kleur kunt u van te voren testen. En geen zorgen, u wordt niet oranje en de spray-tan geeft niet af op uw bruidsjurk. Met de verzorgingstips die u van mij meekrijgt, zal uw spray-tan goed blijven zitten.

U ziet, er zijn mogelijkheden genoeg. De keuze is aan het bruidspaar. Neem contact met mij op om te laten weten of ik een mooie bijdrage kan leveren voor het slagen van uw trouwdag.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram