Nagelstudio Joy for Nails
U bent bij mij in goede handen

Heerlijk uw handen verwennen? Dat kan met een manicure!

Uw handen zijn uw visitekaartje. Ze kunnen uw leeftijd verraden en zeggen tegelijkertijd hoe ijdel u bent. 

Bij Joy for Nails wordt gewerkt met de producten van Trind voor een natuurlijke nagelverzorging.


Trind biedt een professionele verzorgingslijn voor de natuurlijke nagel, waarmee u ook thuis uw nagels kunt onderhouden, hydrateren en versterken. De verschillende (verzorgings)producten die Trind aanbiedt, zijn: nagellakremovers, glasvijlen, polijstvijlen, handscrubs en -maskers.

Manicurebehandelingen
Weersomstandigheden en werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat uw handen ruw en droog worden, dat nagelriemen vast gaan zitten op de nagelplaat en dat nagels broos worden. De juiste behandeling met een goed product is belangrijk om gezonde nagels en handen te krijgen en behouden. Hieronder vindt u de verschillende behandelingen die ik u kan aanbieden:

  • Manicure Joy (30 minuten)
  • Manicure Super Joy (45 minuten)
  • Manicure op maat (45 minuten)
  • Paraffine handpakking 
  • Seal & Protect behandeling


Tijdens de manicurebehandelingen krijgt u tips hoe u thuis de verzorging van uw handen kunt bijhouden.

Manicure Joy (30 minuten)
Bij deze behandeling worden uw nagels in vorm gevijld met een glasvijl. De nagelriemvliesjes worden verwijderd en de nagels worden gepolijst. Vervolgens krijgt u een handscrub of handmasker. De scrub verwijdert dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd door de kleine korreltjes suiker in de scrubcrème. Ter afsluiting krijgt u een verzorgende nagelbalsem en -versterker en een heerlijke handcrème op uw handen.

 
Manicure Super Joy (45 minuten)
Deze behandeling omvat alles wat u bij de manicure Joy krijgt (m.u.v. het masker) met daarbij een paraffinebehandeling. Een heerlijke behandeling waarbij de handen ondergedompeld worden in een warm paraffinebad. Als u de handen eruit haalt, stolt de paraffine en worden de handen bedekt met een plastic en een zachte, warme handschoen die de warmte vasthoudt. Tijdens de inwerking van de handcrème onder de paraffine, kunt u plaats nemen in een massagestoel en 10 minuten heerlijk genieten.

De paraffine sluit de huid af en de poriën gaan open staan. De warmte zorgt ervoor de de handcrème goed kan intrekken. De warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en nagelriemen, maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen. De handen krijgen een lichte diepte-reiniging zodat ze er verzorgd uit gaan zien.

Ideale verwennerij voor uw handen. De behandelingen zijn eventueel uit te breiden met het lakken van de nagels in een door u gekozen kleur.

Manicure op maat (45 minuten)
Tijdens deze manicurebehandeling staat de verzorging rondom de nagel centraal. De behandeling is zeer geschikt voor mensen met nagelriemproblemen, voor nagels waarbij de nagelriemen erg vast zitten of zelfs scheurtjes vertonen en voor nagelbijters. Bij deze behandeling ga ik uitgebreid te werk met een elektrische manicuretechniek. Met verschillende freesjes worden de velletjes rond/onder de nagelriemen vakkundig en voorzichtig verwijderd. Als dit is gebeurd, heeft u voor de resterende behandeltijd vrije keuzes als een handscrub, handmasker, nagelplaatverzorging en een paraffinebehandeling. Ik doe wat voor uw handen en nagels wenselijk is.

Paraffine handpakking 
Een paraffinebehandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling met warme, vloeibare paraffine. Nagelriemen en handen worden gehydrateerd en gevoed en zullen bovendien zijdezacht aanvoelen.

De handen zullen na reiniging en scrubbehandeling ingecrèmed worden en vervolgens ondergedompeld worden in heerlijk geurende paraffine. Door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid gereinigd. Na 10 minuten de paraffine te hebben laten inwerken in de handschoenen, voelen de handen heerlijk zacht aan.


Seal & Protect behandeling
Heeft u dunne, zwakke, beschadigde of zeer breekbare nagels? Ook daar is een oplossing voor!


Hoe het werkt
Seal & Protect herstelt uw nagels van binnenuit. Al na de eerste behandeling trekken kleine beschadigingen weg en voelen de nagels steviger aan. Doordat Seal & Protect diverse verzorgende oliën en methacrylaten in de natuurlijke nagel inbrengt, wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert het ook eventuele groeven. Hier zullen meerdere behandelingen voor nodig zijn. Vanaf de eerste behandeling zult u het verschil al voelen en zien.

De behandeling
De natuurlijke nagels worden gereinigd, de nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels worden in model gevijld. Vervolgens wordt 1 laag Seal & Protect aangebracht op de natuurlijke nagels, die voor 1,5 minuut in de UV-lamp gaan. Het aanbrengen van de laag wordt nog 2 keer herhaald. De nagelriemen worden ingeolied en de handen ingecrèmed.

De Seal & Protect behandeling is ook te combineren met bijvoorbeeld kunstnagels of een Shellac-behandeling.

Manicureworkshop volgen
Natuurlijk is het heerlijk om regelmatig naar een nagelstudio te gaan om uw handen goed te laten verzorgen en extra te laten verwennen. Maar hoe onderhoudt u uw nagels thuis in de tussenliggende periodes van de bezoeken aan de nagelstudio?

Wilt u onder het genot van een drankje in een kleine groep zelf met producten aan de slag gaan, verzorgingstips krijgen en productkennis opdoen? Boek dan een gezellige en leerzame manicureworkshop bij Joy for Nails!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram