Nagelstudio Joy for Nails
U bent bij mij in goede handen

Gelnagels

Gelnagels worden gemaakt van een stroopachtige substantie die op de nagel wordt aangebracht met een penseel. De gel wordt dan onder een UV-ledlamp uitgehard. Gel hardt niet vanzelf uit in tegenstelling tot traditionele acryl. In verhouding tot acryl is gel flexibeler en iets natuurlijker om te zien, maar even duurzaam in het “dragen” van de nagels. Gelnagels hebben een mooie glans.

Bij het zetten van gelnagels kunt u ervoor kiezen om met een witte gel een ‘French manicure’ (wit randje) te laten plaatsen. U kunt ze ‘naturel’ dragen, met mooie nailart of gewoon met 1 kleur lak. Ook is het mogelijk om met een gekleurde gel te werken zodat de nagels gelakt lijken. Er zijn diverse kleuren gel mogelijk.

Het dragen van gelnagels heeft 2 belangrijke voordelen: het verstevigt de natuurlijke nagel en het verlengt de nagels en het nagelbed.

Versteviging van de natuurlijke nagel

Gel is van zichzelf transparant en daarom een ideale toepassing voor mensen met zwakke nagels. Een laagje gel verstevigt de eigen nagels en voorkomt zo breken of scheuren van de natuurlijke nagel. En voor wie zin heeft in iets bijzonders, kan kiezen voor gel met een glitter of een kleur.

 

Nagelverlenging 

De natuurlijke nagel kan ook verlengd worden met behulp van tips of sjablonen.

 

Een tip is een plastic nagel die op rand van de natuurlijke nagel wordt geplakt en vervolgens op gewenste lengte wordt gevijld. De tip geeft absoluut geen stevigheid, maar dient alleen om de nagels langer te maken. De gel dient voor de stevigheid.

Een sjabloon is een vorm die onder de nagelrand geplaatst wordt en vastgeplakt wordt op de vinger. Hierop wordt de gel aangebracht in de gewenste lengte. Het sjabloon wordt verwijderd als de nagel is uitgehard. Deze techniek is ook ideaal voor nagelbijters. In de salon wordt alleen met sjablonen gewerkt, omdat deze geheel aan de vorm van de nagel aangepast kunnen worden: maatwerk!

Nagelbedverlenging

Heeft u een kort nagelbed door nagelbijten of ongelijke nagelbedden? Dan is het mogelijk om met gel uw eigen nagelbed zo te verlengen dat de nagel smal, lang en natuurlijk oogt. 

 

Bij een nagelbedverlenging wordt door middel van huidskleurige gel het nagelbed iets langer gemaakt. Het product wordt verder opgebracht dan het eigen nagelbed lang is, dus verder opgebouwd op de huid. Indien de nagel ook verlengd wordt, dan wordt het verder opgebouwd op de tip of het sjabloon. Er kan daarna een gekleurd of wit randje opgezet worden. De nagel lijkt hierdoor langer. 

Opvulbehandeling

Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagel. Daarom adviseer ik u na 3 à 4 weken terug te komen om de uitgegroeide gellaag weer op te vullen, (afhankelijk van de groei van uw eigen nagel). Hierbij wordt een laagje van de gel afgevijld, de lengte van de nagel opnieuw bepaald, eventuele reparaties uitgevoerd en uw nagel wordt opgebouwd met een nieuw laagje gel. 

 

Solarnagels

Bij Joy for Nails wordt niet met Solar gewerkt en is het ook niet mogelijk om Solarnagels te laten verwijderen. Solar is geen geschikt materiaal voor in de nagelbranche. Wilt u hier meer informatie over? Lees dan hier waarom Solar een ongeschikt product is waar ik niet achter sta. 

 

Lees ook de onderhoudstips over hoe u langer plezier kunt hebben van uw kunstnagels!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram